Slide background STOCKHOLMS BÄSTA SERVICE
Slide background UNIKT SERVICEUTBUD
I OCH RUNT FLEMING 7
qode interactive
SERVICEN I OCH RUNT FLEMING 7

Vi tror på att om man gör ett bättre jobb om man trivs på sin arbetsplats. I Fleming 7

finns förutsättningar att verkligen trivas. Ljusa och moderna kontorslokaler,

gym och konferens i huset och ett enormt serviceutbud runt hörnet.

VAD ÄR DU SUGEN PÅ TILL LUNCH?

 

Oavsett svar kan vi lova dig att du finner det bara minuter från Fleming 7. Utbudet i kvarteren runt huset är enormt. Här finna alla typer av restauranger, från hälsokost och gourmet till sportbarer och trendiga innekrogar. Här finns också ett outtömligt utbud av lunchrestauranger och här hittar du stans trendigaste kaféer. Lär om våra favoriter här.

 

Det blir inte mycket bättre än så här, om det inte vore för shoppingen då förstås. Fleming 7 är beläget alldeles intill Stockholm Central, mitt i city, och härifrån når du enkelt alla Stockholms attraktioner, kulturutbud och inte minst förstklassiga shopping genom stans bästa utbud av butiker.

STANNA I HUSET

 

I Fleming 7 finner du vårt eget serviceutbud. I gymmet kan du träna på lunchen och i konferensanläggningen kan du möta dina kunder.

GYM

GYM

Puls & Träning, som har funnits sedan 2006, erbjuder gym där alla trivs, oavsett ålder och ambitionsnivå. På Puls & Träning handlar det inte om platta magar, stora muskler och kosttillskott. Det handlar istället om välbefinnande och om att må bra! Den som håller sig i form kan också unna sig något extra till helgen utan att behöva ha dåligt samvete.

 

Puls & Träning i Fleming 7 är en liten och trivsam träningsanläggning med stor tillgänglig tack vare de generösa öppettiderna. Perfekt för dig som vill träna före jobbet eller för dig som vill avsluta dagen på gymmet.

LÄS MER
KONFERENSCENTER

KONFERENSCENTER

I Fleming 7 finner du konferenscentret Kompetenscenter. Här står gästen i fokus. Kompetenscenter är kända för sin personliga service, sina moderna lokaler och för att erbjuda en inspirerande mötesplats. Centret är populärt, inte minst tack vare Fleming 7’s unika läge mitt i city.

 

För hyresgästerna i Fleming 7 är det värdefullt att kunna hyra lokal för möten, konferenser eller seminarier direkt i huset. På Kompetenscenter finner man fem större lokaler och fem mindre mötesrum. Lokalerna är modernt designade och har den senaste tekniska konferensutrustningen.

KONTAKT
GARAGE & CYKELPARKERING

GARAGE & CYKELPARKERING

Q-Park, som är ett fullserviceföretag inom parkering , driver och organiserar parkeringsanläggningar i attraktiva lägen, inklusive uthyrning av p-platser, bevakning och underhåll. Q-Parks parkeringsgarage håller alltid hög kvalitet. Här är det rent och snyggt och här är säkerheten hög.

 

Parkeringsgaraget i Fleming 7 är publikt vilket innebär att vem som helst, inklusive fastighetens kunder och besökare, har möjlighet att parkera där. Men i garaget finns också möjlighet att hyra en egen plats för företagets anställda. Du når garaget bekvämt med hissar inne i fastigheten.

LÄS MER
DET HÄR ÄR VÅRA FAVORITER

I direkt anslutning till Fleming 7 finns ett brett utbud av restauranger,

butiker och annan service. Här är favoriterna i våra kvarter.

VAPIANO

VAPIANO

Vapiano är en trendig Italiens restaurang med ett populärt koncept och mycket puls. Vapiano står för ett framtidsorienterat serveringskoncept som kallas ”Fresh casual dining”. Här kombineras mat och dryck av hög kvalitet med en underbar atmosfär.
WAYNES COFFEE

WAYNES COFFEE

Vår kaffekultur blir allt starkare. Därför är vi extra glada över att kunna utlova ett flertal förstklassiga kaféer i omedelbar närhet till Fleming 7. En av de mest kända är Wayne’s Coffee som erbjuder en uppsjö kaffesorter, i kombination med underbara bakverk.
AMERICAN TABLE

AMERICAN TABLE

American Table är stjärnkocken Marcus Samuelssons hyllning till det amerikanska köket och den amerikanska livsstilen. Det här är home of American Cooking – tillagad med svenska råvaror. American Table bjuder in till en drink, en lunch eller familjemiddag.
39WÄST

39WÄST

I Restaurang Jonas tidigare lokal i hörnet av funkishuset på Fleminggatan 39, bara ett stenkast från Fleming 7, har krögaren Magnus Bentzer öppnat Kungsholmens senaste kvarterskrog. 39Wäst har snabbt blivit en av våra verkliga favoriter.
PRIMO CIAO CIAO

PRIMO CIAO CIAO

Primo Ciao Ciao på Kungsbroplan erbjuder det klassiska italienska köket och en välsorterad deli i en rustik miljö. Här bakas genuina napolitanska pizzor av direktimporterade italienska råvaror och här tillagas den godaste italienska pastan.
RESTAURANG AG

RESTAURANG AG

AG är en restaurang för alla, men om man ska vara ärlig, framförallt för köttälskare. AG har Sveriges bästa porterhouse, clubsteak och entrecôte. Här hängmörar man själva allt kött i den stora kylen vid entrén. AG drivs av stjärnkocken Johan Jureskog.
WAGAMAMA

WAGAMAMA

Wagamama, berömd från London, är en restaurang inspirerad av japanska nudel-barer med långbänkar och öppet kök. Känd för snabb, fräsch mat som är full av äkta asiatiska ingredienser. Restaurangen ligger några minuter från Fleming 7.
GRIFFINS STEAKHOUSE

GRIFFINS STEAKHOUSE

Den kände stjärnkrögaren och årets kock, Christian Hellbergs senaste tillskott i Stockholms restaurangutbud. Stekhuset har blivit ett av stans mest populära tillhåll. Här trängs kändisar med personal från Fleming 7 för att ta del av den spännande menyn.
Fleming 7 har ett närmast perfekt läge när det kommer till service och restauranger. Tack vare det stora utbudet behöver man sällan äta på samma restauranger. En lyx som verkligen är få förunnat.