STOCKHOLMS SMARTASTE HYRESGÄSTER
Fastighetens fantastiska läge, moderna miljö och höga kvalitet har bidragit till att framgångsrika
företag och myndigheter har gjort Fleming 7 till sin hemmaplan. Som hyresgäst i Fleming 7
befinner man sig i händelsernas centrum, nära kommunikationer och service.

LYCKA PÅ JOBBET

Det finns många fördelar med att ha sitt kontor i Fleming 7. Läget är oslagbart. Stans bästa kommunikationer med tunnelbanan runt hörnet, bussar som stannar utanför dörren och bara 350 meter till närmsta ingång till Centralen. Fjärrtåg, pendeltåg, Arlanda Express, Flygbussar och bussterminal inom några minuters gångväg. Å så parkeringsgarage i fastigheten för de som tar bilen till jobbet som grädde på moset.

 

Också servicen är i världsklass. I huset finns både gym och konferens och i de närliggande kvarteren finner man några av Stockholms bästa restauranger och kaféer. Här blandas sushi och wok med rejäla köttbitar på AG eller hälsomat från Svarta lådan.

 

Men kanske är det ändå vårt trivsamma och trygga kvarter på Stockholms bästa sida som legat till grund för valet av vart företagets kontor skall placeras. Här känner man sig trygg, och här trivs man.

 

De här hyresgästerna har varit smarta och insett fördelarna med att förlägga sina kontor i en av Stockholms bästa kontorsfastigheter. Klicka på någon av bilderna nedan för att läsa mer om våra hyresgäster.

VILL DU OCKSÅ HYRA? JUST NU ÄR HELA FLEMING 7 UTHYRD MEN HÖR AV DIG TILL OSS  SÅ KONTAKTA VI DIG NÄR LÄMPLIGA LOKALER BLIR LEDIGA.