MER OM FASTIGHETEN
Fleming 7 är en av Stockholms mest optimala kontorsfastigheter.
Ett smart alternativ för den som söker ett centralt läge nära till allt.

MODERNT OCH OMTYCKT

 

Fleming 7 är en modern och tidlös kontorsfastighet med hög teknisk kvalitet och yteffektiva planlösningar. Fastigheten är belägen på en av Stockholms bästa adresser, Fleminggatan 3 – 9, vilket innebär omedelbar närhet till såväl Centralen, tunnelbana som Arlanda Express och ett stort antal bussar.

 

Kontorslokalerna är effektiva och flexibla vilket dels ger stor yteffektivitet och möjligheten att placera fler anställda på en given yta. Tack vare lokalernas flexibla utformning kan våra hyresgäster dessutom anpassa ytorna efter sina individuella behov. Fastigheten, som har genomgått en fullskalig renovering de senaste åren, erbjuder mycket bra inre klimat.

FASTIGHETSFONDEN MENGUS

 

Fleming 7 vars storlek uppgår till 8500 kvm fördelat på 7 våningsplan och ett garage med 94 P-platser, ägs av det svenska fastighetsbolaget Mengus, grundat 2005. Förutom Fleming 7 äger Mengus ytterligare fastigheter i Stockholms City och i Solna. Mer information finner du genom att klicka här.

 

Vi vill göra ett av Stockholms bästa kontor ännu bättre.

Mengus är en trygg ägare med ambitioner att göra Fleming 7 till en ännu bättre fastighet. I planerna finns utveckling av gatuplanet och en förbättring av entréerna. Läs mer.

LEDIGA LOKALER

LEDIGA LOKALER

Just nu kan vi erbjuda en unik möjlighet att hyra kontor i Fleming 7. Det finns lediga ytor på plan 2. Läs mer och titta på planskisser på sidan ”Lediga lokaler”. Om du också vill hyra i en av Stockholms bästa kontorsfastigheter är du välkommen att kontakta oss.
MILJÖ & HÅLLBARHET

MILJÖ & HÅLLBARHET

Fleming 7 och dess ägare Mengus gör allt för att minska påverkan på miljön. Gröna hyreskontrakt är ett exempel på vårt miljötänk, medvetna val av samarbetspartners är ett annat. Fleming 7 är miljöklassad enligt ansedda BREEAM standarden. Läs mer här.
VÅRA HYRESGÄSTER

De här hyresgästerna har varit smarta och insett fördelarna med att förlägga
sina kontor i en av Stockholms bästa kontorsfastigheter: