MER OM FASTIGHETEN
Fleming 7 är en av Stockholms mest optimala kontorsfastigheter.
Ett smart alternativ för den som söker ett centralt läge nära till allt.

MODERNT OCH OMTYCKT

 

Fleming 7 är en modern och tidlös kontorsfastighet med hög teknisk kvalitet och yteffektiva planlösningar. Fastigheten är belägen på en av Stockholms bästa adresser, Fleminggatan 3 – 9, vilket innebär omedelbar närhet till såväl Centralen, tunnelbana som Arlanda Express och ett stort antal bussar.

 

Kontorslokalerna är effektiva och flexibla vilket dels ger stor yteffektivitet och möjligheten att placera fler anställda på en given yta. Tack vare lokalernas flexibla utformning kan våra hyresgäster dessutom anpassa ytorna efter sina individuella behov. Fastigheten, som har genomgått en fullskalig renovering de senaste åren, erbjuder mycket bra inre klimat.

FASTIGHETSÄGAREN BARINGS REAL ESTATE

 

Fleming 7 ägs sedan den 1 juni 2018 av Barings Real Estate.

 

Vi vill göra ett av Stockholms bästa kontor ännu bättre.
LEDIGA LOKALER

LEDIGA LOKALER

Just nu är alla ytor i Fleming 7 uthyrda och vi kan därmed för tillfället inte erbjuda möjlighet att hyra kontor i vår fastighet. Om du också vill hyra i en av Stockholms bästa kontorsfastigheter är du välkommen att kontakta oss.
MILJÖ & HÅLLBARHET

MILJÖ & HÅLLBARHET

Fleming 7 och dess ägare Barings Real Estate gör allt för att minska påverkan på miljön. Gröna hyreskontrakt är ett exempel på vårt miljötänk, medvetna val av samarbetspartners är ett annat. Fleming 7 är miljöklassad enligt ansedda BREEAM standarden. Läs mer här.
VÅRA HYRESGÄSTER

De här hyresgästerna har varit smarta och insett fördelarna med att förlägga
sina kontor i en av Stockholms bästa kontorsfastigheter: