Slide background STANS BÄSTA GRANNAR
Slide background VILL DU VARA
EN AV OSS?
qode interactive
STOCKHOLMS BÄSTA SIDA

Mitt i Stockholm, 5 minuter från Centralen och 25 minuter från Arlandas
landnings- och startbanor finner du Fleming 7, på tröskeln till storstadens utbud.

ETT OSLAGBART LÄGE

 

Det geografiska läget gör Fleming 7 unik. Fastigheten är belägen utmed Fleminggatan på Kungsholmen i centrala Stockholm. Närheten till centralstationen och tunnelbanan runt hörnet är helt enkelt oslagbart. Lägg därtill en stort serviceutbud i och runt huset och mängder av restauranger i kvarteren omkring och du har ett av Stockholms smartaste lägen.

 

Västra City är Stockholms stads benämning på den mest expansiva delen av staden nära Stockholms Centralstation och Cityterminalen. Ett flertal stora företag har valt att etablera sig i området de senaste åren vilket har medfört att CBD (står för ”Central Business District”) har börjat förflytta sig västerut mot Fleming 7.

ETT KVARTER ATT TRIVAS I

 

Många kan uppleva själva innerstaden och kvarteren framför Centralstationen som obehagliga och stökiga. På östra Kungsholmen är det precis tvärt om. Här erbjuds en säker och trivsam gatumiljö. Här känner man sig trygg, även om man jobbar sent på kvällarna. Det är därför området kallas Stockholms bästa sida.

 

Och det bästa av allt är att du får tryggheten utan att ge avkall på närheten. Närheten till kommunikationerna i Stockholms Centralstation, Arlanda Express och med tunnelbanan är precis lika bra som för de som har kontor på Sergels Torg. Skillnaden är att du slipper titta dig över axeln. Det här är helt enkelt ett smartare läge.

KOMMUNIKATION i VÄRLDSKLASS

Fleming 7 har tunnelbanan runt hörnet, Stockholms Central bara är 350 meter bort, Arlanda Express och flygbussar nås på några minuter och stadsbussarna stannar utanför dörren.

SERVICE RUNT HÖRNET

Fleming 7 erbjuder både konferenscenter och gym i huset. Runt hörnet finner du dessutom ett oslagbart serviceutbud med ett brett utbud av restauranger, kaféer och butiker.

HÄR TRIVS DINA BESÖKARE

När kunder eller anställda kommer på besök till Fleming 7 är det praktiskt med promenadavstånd till över 2 000 hotellrum, Stockholms största sevärdheter och shopping i världsklass.