Slide background FRÅN FLEMING 7 HAR DU NÄRA TILL ALLT
Slide background KOMMUNKATIONER
I VÄRLDSKLASS
qode interactive
KOMMUNIKATIONER I VÄRLDSKLASS

Kommunikation handlar om så mycket mer än att prata och umgås. Som till exempel att

tunnelbanan finns runt hörnet, att Centralen bara är 350 meter bort, att Arlanda Express

och flygbussar nås på några minuter och att bussarna stannar utanför dörren.

LONDON, ESKILSTUNA ELLER HAGSÄTRA?

 

Från Fleming 7 är det bara 350 meter till närmsta ingång till Centralen. Tunnelbanan ligger runt hörnet och bussen stannar utanför dörren. Kommunikationerna för dig som befinner dig i Fleming 7 kan helt enkelt inte bli bättre. Välkommen till ett hus med kommunikationer i världsklass.

Läget ger enkla kommunikationer med tåg, pendel, tunnelbana och buss. Flygbussar och Arlanda Express hittar du bara några minuter bort, vilket ger snabb access till flyget på Arlanda och Bromma. Garage i huset i kombination med snabb tillgång till de stora genomfartslederna är uppskattat av alla bilburna besökare och busshållplatsen precis utanför dörren är pricken över i:et i Fleming 7.

STORT UPPTAGNINGSOMRÅDE

 

Fördelarna med läget har du säkert redan räknat ut. Det uppenbara är en glad personal som både får en enklare start och slut på dagen tack vara närheten till Stockholms alla kollektiva resesätt. Som företag kan du leva upp till kraven från de anställda. Allt fler väljer att bo en bit från Stockholm och valfrihet och flexibilitet vad gäller boende har blivit viktigt för många. Mer än hälften av personalen i Fleming 7 bor i kringorter från Uppsala till Västerås.

 

Självklar innebär det centrala läget också stora fördelar och stor enkelhet för besökare och kunder. Ett annat plus är att läget ger ett stort upptagningsområde (Stockholm, Mälardalen, Sverige och världen) vilket inte minst förenklar vid rekrytering. Klicka här för fjärrtågskarta.

TUNNELBANA

TUNNELBANA

Kommunikationerna i området kring Fleming 7 är ypperliga med tunnelbanans blå och gröna linje från Rådhuset och Fridhemsplan. Några minuter bort finns också T-centralen och Stockholms hela tunnelbanesystem.
CENTRALSTATIONEN

CENTRALSTATIONEN

Inom några minuters gångavstånd från Fleming 7 finns Stockholms Centralstation som är en knutpunkt för pendeltåg, tunnelbana och fjärrtåg. Här nås hela Mälardalen och resten av Sverige av såväl anställda som kunder.
ARLANDA EXPRESS

ARLANDA EXPRESS

Nedgången ligger 350 meter från Fleming 7. Arlanda Express är snabbaste sättet att ta sig till och från Arlanda. Perfekt för anställda som reser, eller för besökare från andra delar av Sverige och världen. Resan tar 20 minuter.
FLYGBUSSAR

FLYGBUSSAR

På Cityterminalen, bara några minuter från Flemin 7, finns förutom bussar till Arlanda, också bussar till både Skavsta och Bromma. Från Fleming 7 når man hela världen med bara några minuters gångpromenad.
BUSSAR

BUSSAR

Utanför dörren stannar en mängd innerstadsbussar som till exempel 1:an, 4:an 56:an och 91:an. Från Fleming 7 är det väldigt enkelt att förflytta sig till Stockholms övriga stadsdelar. Hållplatsen utanför dörren ger ökad trygghet.
GENOMFARTSLEDER

GENOMFARTSLEDER

Snabb access till Stockholms stora genomfartsleder är en unik fördel som är få förunnat i innerstan. E4’an och E18 har aldrig varit närmare. Via Klarastrandsleden när du snabbt Norra länken och via Fleminggatan når du Essingeleden.
CITYTERMINALEN

CITYTERMINALEN

Cityterminalen är ett nav i svensk busstrafik. Härifrån går bussar regelbundet till alla större svenska städer och hundratals mindre orter. Cityterminalen, som ligger 400 meter från Fleming 7 är bästa starten på bussresan.
GARAGE

GARAGE

Det publikt parkeringsgarage i huset är uppskattat av både medarbetare och besökare. Det ger Fleming 7 en extra dimension och förutsättningar för våra hyresgäster att skapa bra relation med sina anställda och sina sina kunder.
CYKELLEDER

CYKELLEDER

Stockholm är känt för sina väl utbyggda cykelleder. Fleminggatan utgör inget undantag. Det är enkelt att ta sig till Fleming 7 med cykel, och väl tilltagna uppställningsplatser i garaget gör inte saken sämre.
DET ÄR INTE BARA KOMMUNIKATIONERNA SOM HÅLLER VÄRLDSKLASS. ÄVEN SERVICEUTBUDET I OCH RUNT FLEMING 7 ÄR UNIKT.