Blog

Fullbordat all inclusivekoncept i Fleming7

Mengus har hyrt ut restauranglokalen i entréplan på Fleminggatan 7 och fulländar därmed skapandet av en all inclusive-kontorsbyggnad i centrala Stockholm.

 

Hyresavtalet är på sex år och tecknat med Festivus AB. Lokalen omfattar ca 184 kvm och inflyttning sker i oktober. Verksamheten kommer att bedrivas under varumärket Usine. Kontorshuset Fleming 7 inrymmer ca 10 000 kvm uthyrbar area och sedan förvärvet 2013 har Mengus arbetat för att skapa en modern produkt där kontoren stöds av ett starkt servicekoncept. En helt ny bemannad reception utgör starten för besökare och personal. Konferensen i huset, Fleming 7 Konferens & Möten, totalrenoveras nu i sommar för att möta kraven från såväl interna som externa kunder. Ytterligare viktiga servicefunktioner i huset är garaget samt gymmet i entréplan i tillägg till cykelparkering med dusch/omklädning.

 

– Vi ser fram emot vårt andra Usine och det känns spännande att vara en del i uppgraderingen av Fleming 7 och närområdet som kommer starkt. Vi kommer att köra måndag till lördag. Förutom frukost, fika, lunch och take away samt middag kommer vi även att satsa på lounge, vin- och cocktailbar för de i huset samt boende och de som jobbar i området. Vi har ett rejält kök på Söder där vi kommer att producera mycket av utbudet i Fleming 7.  Vidare har vi cateringkök i Bromma så vi klarar alla beställningar från såväl konferensen i huset till övriga kunder, säger Tim Karlsson, styrelseledamot.

 

– Vi är glada över att Usine växer och väljer att förlägga sin andra enhet i city och just Fleming?, säger Hansi Danroth, Senior Partner vid Mengus.

 

Läs hela artikeln i Lokalguiden genom att klicka här.