Blog

Ett kreativt kafé

Om Café&Co

Som egenföretagare, konsult, entreprenör eller frilansare kan jobbet vara ganska isolerat. Man har inga naturliga kollegor eller medarbetare. Att sitta hemma arbetar gör det enkelt att stagnera både professionellt och socialt. Många väljer därför att sitta i ett café och arbeta. Men det finns fortfarande mycket begränsad kontakt med andra, och de flesta av platserna är vanligtvis inte anpassade för att sitta med en dator och jobba. På Café & Co kombinerar vi det bästa av tre världar: Cafés kreativa och avkopplande atmosfär, ergonomiskt korrekt arbetssätt och en miljö som uppmuntrar möte med andra människor. Vissa kallar detta ett ”coffice”, det vill säga en blandning av kaffe och kontor.

Om coworking

”Coworking är en arbetsstil som innebär en gemensam arbetsmiljö, ofta ett kontor och en självständig verksamhet. Till skillnad från i en typisk kontorsmiljö brukar dessa arbetstagare vanligtvis inte vara anställda av samma organisation. Vanligtvis är det attraktivt för yrkesverksamma, oberoende entreprenörer eller personer som reser ofta, som slutar arbeta i relativ isolering.”

Välkommen till Café&Co!

Här finns det bästa kaffet i city. Med suveräna baristas och specialkaffe från Johan & Nyström kan du vara säker på att få din kaffe precis som du gillar det.

Man har ett brett urval till frukost med färskpressade juicer, yoghurt och platsgjord granola, läckra smörgåsar, färska frukter, ägg, croissanter etc. Man erbjuder även ”frukostpaket” – lätta att ta till kontoret på morgonen. Deras meny för lunch har valts ut noggrant för kontorsarbetare. Hälsosamma och mättande rätter med högkvalitativa råvaror.

För fika har man sin egen konditor som skapar läckra bakverk som passar perfekt som en efterrätt eller ett komplement till kaffet.