Blog

Effektiva cykelförråd i Fleming 7

Fleming 7 har det perfekta cykel-läget och allt fler av våra hyresgäster väljer att ta cykeln till jobbet. En trygg cykelförvaring är en viktig del av ett modernt kontor och vi har därför utvecklat cykelrummen i Fleming 7.

 

Med hjälp av experterna på Svenska Cykelrum har vi optimerat våra cykelförråd för att våra hyresgäster skall få en smidig förvaring. Lösningen som kallas ”Cykellift” är en Holländsk uppfinning som nästan halverar ytan en cykel upptar. Viker du sedan in cykeln mot väggen skapas mer än dubbelt med plats.

 

Framhjulet hängs enkelt upp på en hydralisk arm som sedan automatiskt lyfter upp cykeln i vertikalt läge. Cykeln förvaras hängande och kan vikas 180 grader åt höger eller vänster. För att få ner cykeln igen tar du tag i sadeln och drar cykeln bakåt. Cykelns egen vikt får den att sänkas nedåt. Armen fastnar i startläget igen och du kan ta loss cykeln. I Holland kallas den Wheelylift och finns i många cykelrum ute i Europa. Den har vunnit flera priser på design- och mässarrangemang. Nu finns den också i Fleming 7.

 

Läs mer om lösningen genom att klicka här.